Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Ce afecțiuni indică fiecare semn de pe fața ta

Ce afecțiuni indică fiecare semn de pe fața ta

Ce afecțiuni indică fiecare semn de pe fața ta
Sursa foto: Foto: pixabay.com
18 Iul 2018   •   13:36

Fiecare parte a fetei este asociata unui organ intern si poate reflecta starea de sanatate a acestora. De exemplu, obrajii sunt asociati cu plamanii, sprancenele cu ficatul, buzele cu sistemul digestiv, barbia cu vezica urinara.

Frunte – indică probleme la nivelul stomacului, digestiei, ori a intestinelor subțiri. Aceste probleme apar în general după un consum excesiv de zaharuri, alimente procesate și grăsimi sau consumul excesiv de alcool.

Între sprâncene – problemele hepatice pot fi rezultatul consumului exagerat de carne și al oboselii cronice. De asemenea, alcoolul și tutunul.

Sub pleoapele inferioare ale ochilor – rinichii sunt vulnerabili la consumul excesiv de alcool, fumat, tulburări de flux și probleme cardiace. De asemenea, consumul exagerat de alimente procesate bogate în sare nu fac bine rinichilor.

Nas – dacă pielea se modifică în zona nasului, în acest caz este posibil să vă confruntați cu o problemă de sănătate la nivelul inimii.

Obraji – pielea din zona obrajilor poate da semnale că suferiți de o afecțiune a plămânilor. Renunțați la fumat, la poluare și încercați să respirați aer curat, potrivit exquis.ro.

×
Subiecte în articol: ten fata afectiuni semne
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close