Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Care este cea mai bună apă de băut. Prof. dr. Vlad Ciurea: "Luptă împotriva a numeroase boli"

Care este cea mai bună apă de băut. Prof. dr. Vlad Ciurea: "Luptă împotriva a numeroase boli"

Renumitul neurochirug, Vlad Ciurea, a dezvăluit care este cea mai sănătoasă apă atât pentru organism, cât și pentru creier.

Care este cea mai bună apă de băut. Prof. dr. Vlad Ciurea: "Luptă împotriva a numeroase boli"
Sursa foto: Antena 3
de Laura Dinu    |    06 Oct 2022   •   22:00

”Eu pledez pentru apa cât mai alcalină. Cu cât înaintăm în vârstă, devenim tot mai acizi. Viața, supărările, necazurile, pierderile în familie, mâncarea, toate duc la asta. 

În aciditate se dezvoltă acele boli groaznice despre care mi-e jenă să spun numele. Medical le spunem neoplazii, iar în aciditate se dezvoltă toate bolile grave ale creierului, cărora noi le spunem neurodegenerative. Adică nu mai funcționează normal. Parkinson, Alzheimer, toate acestea favorizează accidentele vascular cerebrale. De aceea trebuie să bei apă cât mai alcalină. Eu beau o apă alcalină”, a mai spus Vlad Ciurea în podcastul lui Cătălin Măruță

Cu ce își îndulcește prof. dr. Vlad Ciurea cafeaua: ”Zahărul este toxic!”

Medicul susține că zaharul rafinat este extrem de toxic, motiv pentru care ar trebui înlocuit cu îndulcitori mai sănătoși.

”Zahărul este un toxic. Zahărul adevărat, ăsta super, super rafinat, este toxic. Am încercat și eu cu stevia, nu mi-a plăcut.

Acum am găsit aceste pliculețe cu zahăr verde. Sau dacă fac cafea, până mă pregătesc, cafeaua se răcește, pentru că nu ai voie în cafea fierbinte, și pun miere. Mierea este miere”, a explicat medicul Vlad Ciurea.

×
Subiecte în articol: Prof. dr. Vlad Ciurea
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close