Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Ceaiul pregătit în casă care scade tensiunea şi elimină retenţia de apă. Lidia Fecioru: "E bogat în vitamine şi minerale"

Ceaiul pregătit în casă care scade tensiunea şi elimină retenţia de apă. Lidia Fecioru: "E bogat în vitamine şi minerale"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, ceaiul pregătit în casă care scade tensiunea şi elimină retenţia de apă în organism.

Ceaiul pregătit în casă care scade tensiunea şi elimină retenţia de apă. Lidia Fecioru: "E bogat în vitamine şi minerale"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    25 Mai 2022   •   14:09

"Acest leac este pentru picioare umflate, pentru cei care reţin apa în corp, ajută la scăderea tensiunii arteriale. Este ceaiul de pătrunjel.

Luăm o legătură de pătrunjel, cum se vinde la piaţă, cu rădăcină cu tot. Îl spălăm bine de tot, îl dăm prin maşina de tocat, îl punem într-un termos şi turnăm apă fierbinte, 500 de grame, peste el.

Lăsăm să stea până dimineaţă, iar dimineaţă îl trecem printr-o sită sau prin tifon, îl strecurăm, şi această cantitate o bem în trei reprize, în ziua respectivă.

Se bea două zile la rând, apoi se face pauză trei zile, iar două zile la rând şi iar trei zile pauză. Şi vom vedea că începând după a doua zi începem să scoatem apa în plus din organism.

E bun şi pentru rinichi plus că are foarte mult fier, magneziu, ceea ce e foarte important. E bogat în vitamine şi minerale", a explicat Lidia Fecioru.

Ceaiul care ajută la dezintoxicarea organismului

"Foarte bune pentru dezintoxicarea organismului sau pentru cei are au pietre la rinichi sunt frunzele de coriandru cu frunzele de pătrunjel la un loc. Luăm cantitate egală şi le tocăm. 

Punem apă cât să acoperim frunzele. Cam cu un deget şi punem totul la fiert. O lăsăm să fiarbă la foc mare, iar când începe să fiarbă îl dăm încet. Îl lăsăm 10 minute. Strecurăm ceaiul şi plantele. Lichidul îl punem într-un borcan. Frunzele le putem mânca ca pe urzici. 

Ceaiul îl bem dimineaţa, cu 10 minute înainte de masă. Seara la fel. Îl bem rece. Nu trebuie încălzit. Cura este de 14 zile, nu mai mult.

Putem repeta peste trei, chiar patru luni. Trebuie să lăsăm o pauză mai lungă, pentru că este destul de concentrat. Nu putem ţine chiar 3 luni. Să facem chestia asta cam 5 zile. Este o dezintoxicare. Ne ajută foarte mult. 

Putem face cantitate cât dorim. Nu avem o cantitate exactă. Ne uităm după ochi. Este şi perioada păpădiei. De la păpădie folosim tot. Dulceaţa de păpădie este foarte bună, la fel şi cafeaua din rădăcină de păpădie", a mai povestit Lidia Fecioru.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse
Parteneri
Imaginile dezastrului după explozia de la Călimănești
x close