Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Cele mai mari 3 AVANTAJE ale recoltării de celule stem

Cele mai mari 3 AVANTAJE ale recoltării de celule stem

Cele mai mari 3 AVANTAJE ale recoltării de celule stem
30 Mar 2018   •   11:12

Vestea că vei deveni în curând mămică este una dintre cele mai fericite pe care le vei primi întreaga viață. Chiar de la începutul sarcinii sau pe parcurs, de îndată ce reușești să îți intri tot mai mult în rol, încearcă să ai în vedere cât mai multe aspecte care îți vor ușura semnificativ sarcina, nașterea și procesul de creștere al copilului.

Unul dintre acestea, pe care este necesar să le ai în vedere, privește recoltarea de celule stem. Tot mai mulți părinți, dorind să-și protejeze copii pe termen lung și îndemnați de riscurile la care suntem expuși din punct de vedere genetic, apelează la această soluție. Aceasta nu poate fi aplicată eficient altfel decât prin recoltarea de celule din cordonul ombilical la naștere, motiv pentru care trebuie să ai în vedere serviciile de pe pagina https://www.babystem.ro/, care te vor ajuta să iei cea mai bună decizie. Ai câteva luni la dispoziție să organizezi acest proces, deosebit de necesar pentru sănătatea copilului tău.

Pentru a-ți ușura decizia, află care sunt cele mai mari 3 avantaje ale recoltării de celule stem:

  • Pentru început, trebuie să știi că există trei tipuri de celule stem – cele care pot fi recoltate din embrion, cele adulte și cele ce sunt recoltate din cordonul ombilical. Pentru ca tratamentele să aibă un grad mai ridicat de reușită, este recomandat să le recoltezi la nașterea bebelușului. Verifică oferta băncii de celule stem de la Babystem și convinge-te de rentabilitatea acestui proces. Celulele pot fi păstrate în condiții excelente și folosite în cazul în care vor apărea complicații de sănătate.

  • S ângele din cordonul ombilical are proprietăți speciale, care determină o recoltare ușoară a celulelor, precum și rezistența acestora în timp. Întrucât cele recoltate din embrion sunt utilizate mai degrabă pentru cercetare, singura opțiune este cea a transplantului de măduvă, în situații de diagnostic cu cancer, boli sangvine, a unui sistem imunitar slăbit și complicațiile ce pot apărea. Celulele stem asigură o potrivire sigură cu organismul, eliminând riscul de a fi respinse de organism.

  • Un avantaj incontestabil al recoltării de celule stem din cordonul ombilicat este reducerea până la eliminarea definitivă a riscului de transmitere de boli infecțioase. Acestea este considerabil mai mare în cazul unor transplanturi de măduvă preluată de la adulți. Evită orice fel de astfel de risc recoltând din timp celulele stem și păstrându-le într-o bancă de încredere pentru eventualitatea în care vor fi necesare.

Iată, deci, marile avantaje ale recoltării și păstrării de celule stem chiar la naștere. Ia în calcul acest proces și pregătește-te cum nu se poate mai bine pentru întâmpinarea pe lume a copilașului.


 

×
Subiecte în articol: celule stem
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close