Antena 3 CNN Actualitate Sănătate CNAS: Nu poți să dai afară candidații care au picat examenul. Poate au fost subiecte grele, poate nu au avut o zi bună

CNAS: Nu poți să dai afară candidații care au picat examenul. Poate au fost subiecte grele, poate nu au avut o zi bună

CNAS: Nu poți să dai afară candidații care au picat examenul. Poate au fost subiecte grele, poate nu au avut o zi bună
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Mar 2016   •   19:46
Absolut toți candidații la șefia CNAS-urilor județene au picat examenul pentru funcție, dar niciunul dintre ei nu va fi dat afară, a spus, vineri, șeful CNAS, Vasile Ciurchea, la Antena 3.
 
”Nu poți să îi dai afară, dacă nu au luat un examen. Sunt funcționar publici”, a asigurat președintelele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Vasile Ciurchea, vineri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
Totuși, partea bună a acestei situații este aceea că nu a fost un examen politic, a mai spus Ciurchea.
 
”Pot să vă asigur că nu a fost un examen politic”, a declarat șeful Casei de Sănătate.
 
Strict în privința examenului, Vasile Ciurchea a precizat că a fosu un test greu, dar subiectele nu au fost în afara bibliografiei.
 
”A fost un examen din legislația actuală, teoretic, cu lucruri serioase. Nu înseamnă că toți sunt slabi. Se poate să fi fost subiecte cu un grad de dificultate mare, să nu fi avut o zi bună. (...) A fost un examen destul de greu, cu subiecte dificile”, este de părere președintele CNAS.
 
”Comisia a făcut subiectele, ei au supravegheat”, a completat Ciurchea.
 
Toți șefii Caselor de Asigurări de Sănătate au picat rușinos examenul, joi, astfel că acum Casa Națională de Asigurări de Sănătate este obligată să reia concursul pentru toate cele 42 de posturi de președinte – director general al caselor de sănătate județene.
 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close