Antena 3 CNN Actualitate Sănătate DIETĂ. Cele mai periculoase diete de slăbire. Îți pun viața în pericol!

DIETĂ. Cele mai periculoase diete de slăbire. Îți pun viața în pericol!

DIETĂ. Cele mai periculoase diete de slăbire. Îți pun viața în pericol!
31 Ian 2019   •   13:40

DIETĂ. Este normal sa iti doresti sa scapi de kilogramele inestetice, însă trebuie sa adopti diete care nu îți pun sănătatea în pericol. Iata dietele pe care sa le eviti:

DIETĂ. Dieta pe baza de gogosi - In 2010, timp de 10 saptamani, un profesor in nutritie de la Universitatea de Stat din Kansas, Statele Unite a mancat doar gogosi si alte alimente de acelasi fel. A scapat de 12 kilograme. Problema cu dieta urmata de el este că lipsa nutrientilor nu ajuta deloc starea generala de sanatate, scrie webmd.com.

DIETĂ. Dieta pe baza de otet din cidru de mere - Obiceiul poate fi inofensiv insa in cazul in care iei medicamente de reducere a hipertensiunii ar trebui sa fii atent intrucat poate interfera cu efectele pastilelor.

DIETĂ. Dieta cu tigari - Atunci cand tragi un fum de tigara, iti incarci organismul cu peste 4.700 de substante chimice, dintre care 60 au risc cancerigen.

DIETĂ. Dieta cu cafeina - Prea multa cafeina creste tensiunea arteriala, poate sa-ti creeze disconfort la stomac si sa te tina treaz toata noaptea.

×
Subiecte în articol: dieta slabire
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close