Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dieta minune a unei jurnaliste! Anca Bejan explică! Cum a slăbit 60 de kilograme: „E un stil de viață inteligent”

Dieta minune a unei jurnaliste! Anca Bejan explică! Cum a slăbit 60 de kilograme: „E un stil de viață inteligent”

Dieta minune a unei jurnaliste! Anca Bejan explică! Cum a slăbit 60 de kilograme: „E un stil de viață inteligent”
Sursa foto: Pixabay
07 Mar 2019   •   10:14

Jurnalista Anca Bejan se poate lăuda că a reuşit. A descoperit dieta-minune, care i-a schimbat viaţa atât ei, cât şi altor zeci de tinere care au urmat-o.

„Noi ca orice soft, ca orice computer suntem creați și concepuți de Dumnezeu într-un anume fel, să funcționăm într-un anume fel. Avem și noi un manual de instrucțiuni. Și manualul de instrucțiuni este acesta: trebuie să mănânci din trei în trei ore pentru că în acest fel îți accelerezi metabolismul. În doi ani am slăbit la loc 60 de kilograme, cât mă îngrășasem în patru ani. Deja familia mea mănâncă la ore fixe, e un stil de viață inteligent, care îți permite să te bucuri de viață”, a declarat a spus Anca Bejan la Antena3.

„E un stil de viață inteligent care îți permite să te bucuri de viață”, mai spune jurnalista.

Totuşi, există multe persoane, chiar vedete, care fac tot posibilul să dea kilogramele jos cu ajutorul unor cure nesănătoase. 

De exemplu, Reese Witherspoon ţine dieta cu mâncare de bebeluşi, iar Victoria Beckham mănâncă doar salată verde, căpşuni şi un shake de alge atunci când vrea să slăbească.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei dieta
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close