Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Dr. Laura Ene: ”Oamenii nu se îngrașă de la ce mănâncă. Nu mâncarea este de vină, nu pâinea”

Dr. Laura Ene: ”Oamenii nu se îngrașă de la ce mănâncă. Nu mâncarea este de vină, nu pâinea”

Dr. Laura Ene explică motivele din cauza cărora ajungem să ne îngrășăm. Mai exact, ar trebui să ne scoatem din cap faptul că mâncarea de îngrașă.

Dr. Laura Ene: ”Oamenii nu se îngrașă de la ce mănâncă. Nu mâncarea este de vină, nu pâinea”
de Andreea Cigolea    |    17 Mai 2021   •   09:34

Kilogramele se acumulează din cauza ronțăielilor dintre mese. 

”Oamenii nu se îngrașă de la ce mănâncă. Dacă ei ar mânca mâncare adevărată, mâncare de calitate, la momentul potrivit - un sendviș de dimineața, un felul doi la prânz, o supă, o salată seara, nu ar avea de ce să se îngrașe. Ne îngrășăm de la ce ronțăim, de la faptul că bem tot felul de ciudățenii, ne bem caloriile, și de la faptul că nu ne mai mișcăm”, a explicat medicul, la Digi24.

”Nu mâncarea este de vină, nu pâinea. Toată lumea, când se apucă de dietă, scoate pâinea. Dar ce buni sunt covrigeii aceia digestivi, vai de mine! Toată lumea, când se apucă de dietă, nu combină carnea cu cartoful, nu care cumva, dar când prindem o porție de pizza, e cel mai bun! Nu despre combinații și nu despre restricții trebuie să fie dietele. Și în niciun caz dieta copiilor, copiii este important să mănânce din toate grupele alimentare, pentru că ăsta este de fapt și un stil de viață echilibrat”, a adăugat expertul în boli metabolice și nutriție.

×
Subiecte în articol: Laura Ene mancare dieta
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close