Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Fii spiridușul Moșului. Ajută-l pe Ayan să copilărească!

Fii spiridușul Moșului. Ajută-l pe Ayan să copilărească!

 Fii spiridușul Moșului. Ajută-l pe Ayan să copilărească!
24 Dec 2016   •   13:15

Un pui de om, de numai 7 luni, se confruntă cu o boală genetică rară, amiotrofie spinală. S-a născut fără pată, fără să fi avut ocazia să greșească și să ia decizii proaste și chiar și așa pare că viitorul lui este deja stabilit, scrie Sibiu100.ro.

Andreea, mama micuțului Ayan, nu poate să îi plătească tratamentul. Ea și tatăl lui au nevoie de ajutorul nostru pentru a-și putea ajuta bebelușul. Un ajutor pentru o femeie care își dedică viața oamenilor care au nevoie de ajutor ar trebui să vină ușor. Andreea este asistentă medicală pe ambulanță la Sibiu. Din păcate însă, de data aceasta nu poate să ofere ajutorul singură. Are nevoie de noi. Haideți să fim cu toții spiridușii Moșului și să facem o faptă bună. Mic cu mic se face mare, iar Ayan ar putea să aibă o șansă la o copilărie normală.

Poți să te alături bazarului umanitar, să vinzi și să cumperi produse, iar toți banii să meargă către Ayan (https://www.facebook.com/groups/434948486893832/)

Dacă ai o firmă și ai profit, poți redirecționa 20% din impozitul pe profit către Asociația Mâini Unite, care ajută familia.

×
Subiecte în articol: copil bolnav
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close