Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Învinge răceala și gripa cu Jamieson! (P)

Învinge răceala și gripa cu Jamieson! (P)

Învinge răceala și gripa cu Jamieson! (P)
21 Dec 2017   •   17:13

Raceala și gripa sunt afectiuni frecvente care ne afecteaza, mai ales in sezonul rece. Mulți dintre noi  alegem o medicatie agresiva cand simțim ca suntem in pragul unei raceli. Cu atat mai mult, consideram ca administrarea unui antibiotic ne va scapa mai repede de raceală sau gripa Pe langa binecunoscutele efecte secundare, tratamentele repetate  cu antibiotice au ca rezultat ii instalarea unui grad de deprimare a sistemului imunitar.

 Exita doua mituri legate de raceala pentru care studiile au demontrat contrariul:

Raceala este produsa de frig – nu este cauzată de frig, ci de agenti patogeni specifici, cel mai frecvent virusuri. Frigul este doar un factor favorizant. Prin inhalarea de aer rece si scaderea temperaturii corpului, apare fenomenul de vasoconstrictie, cu imposibilitatea unei circulatii sanguine eficiente. In consecinta, mobilizarea leucocitelor și a anticorpilor este deficitara, iar virusul invinge.

Antibioticele sunt recomandate in raceala sau gripa – antibioticele sunt eficiente impotriva bacteriilor, dar nu si impotriva virusurilor. Antibioticele se pot administra doar in cazul in care raceala se complică bacterian (otita medie, bronsita sau pneumonie).
Ca o concluzie putem afirma ca Tratamentul răcelii este simptomatic, adresându-se efectelor, nu cauzei . In acest sens exista  anumite suplimente ce nu trebuie a lipseasca din rutina noastra pe timpul sezonului rece.

Vitamina D este cunoscuta sub denumirea de „vitamina soarelui” si are rol esential in absorbtia calciului, contribuind la mentinerea sanatatii sistemului osos si la functionarea normala a sistemului imunitar. Este o vitamina liposulubila ce in mod natural se gaseste in foarte putine alimente si care poate fi sintetizata de organism in prezenta razelor solare (UV).  In sezonul rece, rezervele de vitamina D pot scadea semnificativ din cauza lipsei de expunere la soare  si este recomandat ca pe langa o dieta echilibrata sa includem in rutina zilnica si acest tip de supliment alimentar. Jamieson Vitamina D3 1000 UI  contine QualiTM-D care este o vitamina D naturala premium, unica în lume,sustenabila si reconoscibila de la sursa pana la produsul finit, fabricata exclusiv pentru Laboratoarele Jamieson.

Probioticele formeaza o bariera protectoare la nivelul intestinului care previne multiplicarea bacteriilor daunatoare, sustinand astfel sistemul imunitar. In plus, suplimentele alimentare pe baza de probiotice sustin sanatatea sistemului digestiv si ajuta la mentinerea unui nivel de energie optim.  JAMIESON Probiotic FORTE are o compozitie complexa pe baza de 8 tulpini probiotice cu 30 de miliarde de celule active.

Echinacea Acest remediu pe baza de plante a fost folosit de secole pentru a sustine sanatatea sistemului imunitar. Cercetări recente au deomonstrat ca echinacea ajuta la prevenirea virozelor respiratorii,reducand severitatea si durata simptomelor de raceala si gripa.

Zincul are de asmenea proprietăți antivirale, iar cercetarile arata ca poate contribui la diminuarea simptomelor de raceala si gripa. JAMIESON ZINC cu Echinaceea si Vitamina C si D + Miere si Lamaie comprimate mastigabile sustine sistemul imunitar, si stimuleaza activitatea celulelor responsabile de lupta impotriva infectiilor reducand simptomele recelii si severitatea acesteia.Formula extrem de eficienta ce combina  actiunea vitaminelor si mineralelor cu cea a plantelor cu actiune imunostimulatoare este diponibila sub forma de comprimate masticabile in doua arome delicioase: miere si lamaie si  cirese salbatice ce se dizolva rapid in cavitatea bucala, conferind o absorbtie optima.

×
Subiecte în articol: vitamine
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close