Locul în care îți ții smartphone-ul este foarte important. Consecințele ar putea fi letale

24 Feb 2019   •   21:26
Locul în care îți ții smartphone-ul este foarte important. Consecințele ar putea fi letale Foto: pexels.com

Doctorul Devra Davis, autor al "Disconnect-The Truth About Cellphone Radiation", a explicat că impactul biologic al smartphone-urilor este corelat cu natură semnalelor lor și cu abilitatea de a întrerupe rezonanță și de a interveni în procesul de reparare a ADN-ului. 

Potrivit descoperirilor unui studiu publicat în 2009, purtarea unui telefon în zona soldului poate afecta zona pelvină. Cercetătorii au folosit tehnică razelor X pentru a diagnostica și monitoriza condiția pacienților cu osteoporoză, măsurând densitatea osoasă în zona pelvină la 150 de bărbați care au ținut telefonul atașat de curelele lor, pentru aproximativ 5 ore pe zi, timp de 6 ani.

Cercetările recente confirmă corelația strânsă dintre telefoane și cancer. Un grup de cercetători israelieni a raportat o creștere a incidenței tumorilor glandei parotide în ultimele trei decenii, cea mai mare creștere fiind după 2001. Glanda parotida este un tip de glanda salivară, localizată lângă obraji, unde cei mai mulți oameni țin telefonul mobil, potrivit sanatate.bzi.ro.

Parteneri
x close