Antena 3 CNN Actualitate Sănătate De ce e bine să mănânci o bucăţică de brânză înainte să pleci din casă. Dr. Monica Pop: "Aproape toată populaţia are deficit"

De ce e bine să mănânci o bucăţică de brânză înainte să pleci din casă. Dr. Monica Pop: "Aproape toată populaţia are deficit"

O bucăţică de brânză, ou sau şuncă - asta spune medicul Monica Pop că e bine să gustăm înainte de a pleca de acasă, pentru o sănătate cât mai bună.

De ce e bine să mănânci o bucăţică de brânză înainte să pleci din casă. Dr. Monica Pop: "Aproape toată populaţia are deficit"
Sursa foto: pixabay.com/Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    10 Oct 2022   •   10:22

Vitaminele şi alimentaţia ne ajută să avem o imunitate de fier, iar vremea ne spune că e cazul să începem să ne protejăm sistemul imunitar.

Pe lângă vitaminele care ne ajută să ne întărim sistemul imunitar, este indicat ca înainte de a pleca din casă să mâncăm o proteină, fie că este brânză, carne sau ou, spune renumitul medic Monica Pop.

În felul acesta, "mecanismul de apărare va fi în "acțiune", iar şansele de îmbolnăvire vor fi mult, mult mai mici", recomandă dr. Pop.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Tratament pentru creşterea imunităţii - Proxilaxia îmbolnăvirii

Dr. Monica Pop: "Aproape toată populaţia are deficit de Vitamina D3 şi e expusă la îmbolnăviri"

Recomandare:

- Isoprinosine 3 pe zi, un flacon

- Vitamina A - 2 capsule pe săptămână (sau 1-2 ml se bea din soluţie de Vit A) 

- Vitamina D3, f. f. importantă și necesară, 3000-5000 u zilnic. La persoane cu deficit mai mare, chiar 8000 - 10000 u/zi.

Totul 1 lună.

Apoi, continuaţi cu Vitamina D3 minimum 2000-3000 u zilnic, permanent. Şi, anual măcar (dacă nu la 6 luni), faceţi o determinare. Valori normale 30-100.

Dr. Monica Pop: "Mâncaţi o proteină înainte de a ieşi din casă, pentru ca mecanismul de apărare să fie în acțiune"

Aproape toată populaţia are deficit de Vitamina D3 şi astfel e mult mai expusă la contaminări sau îmbolnăviri (orice).

Nu uitaţi să mâncaţi o proteină înainte de a ieşi din casă (ou, brânză, şuncă) pentru ca mecanismul de apărare să fie în "acțiune"!

Astfel, şansele de îmbolnăvire vor fi mult, mult mai mici!", spune prof. univ. dr. Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Urgenţe Oftalmolgice din Bucureşti.

×
Subiecte în articol: Monica Pop imunitate branza proteine
Parteneri
Justiția din Franța a refuzat extrădarea Prințului Paul al României
x close