Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Medicul Mihai Craiu, secretul pentru o imunitate puternică la copii: "Elementul-miraculos care face diferența"

Medicul Mihai Craiu, secretul pentru o imunitate puternică la copii: "Elementul-miraculos care face diferența"

Celebrul medic pediatru, Mihai Craiu, a explicat care este "elementul miraculos" ce poate face diferența pentru o imunitate crescută la copii.

Medicul Mihai Craiu, secretul pentru o imunitate puternică la copii: "Elementul-miraculos care face diferența"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Laura Dinu    |    01 Feb 2023   •   08:00

Suntem în sezonul gripelor și al virozelor, motiv pentru care suntem înconjurați de reclame la fel și fel de produse menite să întărească imunitatea celor mici. Și bineînțeles că suntem tentați să cheltuim din ce în ce mai mulți bani pentru asta, deoarece ne dorim copii sănătoși.  

Medicul pediatru, Mihai Craiu, susține însă că aceste încercări de a crește sistemul imunitar al copiilor are efect mai mult asupra părinților. 

”Se întâmplă (n.r. creșterea imunității) că se liniștesc părinții, pentru că simt că și-au făcut datoria. 

În niciun fel de studiu clinic, în niciun climat, pe nicio durată de timp, nu s-a observat scăderea numărului de zile de spitalizare sau de boală acută la un copil care primește versus care nu primește. 

Citește și: Siropul care te ajută să rupi tusea. Lidia Fecioru: "Trebuie şapte cepe. La mine a dat rezultate"

Elementul-miraculos care face diferența este mișcarea în aer liber pentru copilul de grădiniță, care chiar trebuie să se miște, și dacă trebuie să dăm ceva, există dovezi numai pentru vitaminele C și D, și date cu sfatul medicului, nu haotic sau că ni se pare că ar avea copilul un fel de deficit”, a spus pediatrul, potrivit DC Medical

×
Subiecte în articol: Mihai Craiu
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close