Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Programul cornul, laptele și...boala. Apel important către cadrele didactice

Programul cornul, laptele și...boala. Apel important către cadrele didactice

Programul cornul, laptele și...boala. Apel important către cadrele didactice
de S.T.    |    11 Mar 2016   •   18:04

Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, a făcut, vineri, un apel către cadrele didactice să verifice produsele lactate și de patiserie care sunt distribuite elevilor și preșcolarilor, pentru a evita cazurile de toxiinfecție alimentară.

„Aici este responsabilitatea celor care verifică alimentul de a-și face treaba. În plus, sigur, fac un apel la educatori, la profesori de a avea responsabilitate, de a avea grijă de copii și, sigur, de a respecta regulile de igienă, dar, în ultimă instanță, de a verifica alimentele pe care le distribuie”, a spus ministrul în cadrul unei conferințe de presă susținute la Bistrița.

Ministrul Sănătății a vizitat, vineri, Spitalul de Urgență Județean din Bistrița, la invitația Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, administrația județeană cerând sprijinul ministerului pentru a finaliza investiția începută anul trecut la noul bloc operator.

Doar în ultimele două zile, mai multe zeci de elevi au ajuns la spital, în județele Galați și Brașov, după ce au consumat lapte și corn la școală.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close