Antena 3 Actualitate Sănătate Anunțul făcut de ministrul Sănătăţii. Florian Bodog: E o încercare eşuată de discreditare de la adversarii mei politici

Anunțul făcut de ministrul Sănătăţii. Florian Bodog: E o încercare eşuată de discreditare de la adversarii mei politici

de M.Z.    |    25 Ian 2017   •   09:55
Anunțul făcut de ministrul Sănătăţii. Florian Bodog: E o încercare eşuată de discreditare de la adversarii mei politici
Sursa foto: Foto: gov.ro

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a anunţat miercuri, pe Facebook, că i-a fost redată calitatea de conducător de doctorat printr-o decizie a Curţii de Apel Oradea. 

”Curtea de Apel Oradea mi-a redat abilitarea şi calitatea de conducător de doctorat. Hotărârea Curţii de Apel Oradea nr. 6/2017, prin care se dispune suspendarea executării Ordinului Ministerului Educaţiei nr. 5567/18.10.2016 (privind abilitarea mea de a coordona doctoranzi), reprezintă un prim pas spre normalitate şi justiţie. Sunt convins că şi instanţa de fond îmi va da dreptate şi se va dovedi că tot acest aşa-zis ”scandal” nu are un fundament real, el nefiind altceva decât o încercare eşuată de discreditare din partea adversarilor mei politici şi a celor pe care i-am deranjat prin candidatura la funcţia de rector al Universităţii din Oradea”, a scris Bodog pe Facebook.

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a fost personajul principal al unui scandal apărut în presa bihoreană și care s-a soldat cu retragerea calității de conducător de doctorat a acestuia. 

Mai exact, vara trecută, ziarul Bihoreanul publica un articol care îl acuza pe Bodog că a devenit profesor și conducător de doctorate fără să fi semnat ca autor principal numărul minim de articole științifice.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close