Antena 3 CNN Actualitate Sănătate (P) Descoperă acum beneficiile HepaStopForte pentru ficatul tău!

(P) Descoperă acum beneficiile HepaStopForte pentru ficatul tău!

(P) Descoperă acum beneficiile HepaStopForte pentru ficatul tău!
09 Iul 2018   •   17:28

Extracte din plante din formula HepaStopForte ajută ficatul să își refacă structura naturală și să funcționeze optim, datorită conținutului bogat de substanțe active, cu proprietăți speciale.

De ce HepaStopForte?

HepaStopForte este de ajutor pentru ficat, conform specialiștilor, formula HepaStopForte sprijină refacerea naturală a celulelor bolnave și ajută mecanismele naturale de regenerare ale ficatului. Astragalusul din HepaStopForte de exemplu, întărește sistemul imunitar și contribuie la starea de bine a pacienților, ajută la regenerarea ficatului și chiar poate inhibă dezvoltarea proceselor distuctive din organism.

Formula HepaStopForte are la baza 4.000 de ani de experiență de medicină tradițională chinezească, recunoscută că a reușit să ajute în tot felul de boli inclusiv cele de ficat.

Busuiocul de câmp din formula HepaStopForte are efect detoxifiant, ajută la eliminarea naturală a toxinelor din organism, a metalelor grele ori a diferitelor substanțe chimice de tip conservanți sau aditivi. Specialiștii în medicină naturopată recomandă busuiocul de câmp și pentru dezechilibre cauzate de expunere la factori de poluare care afectează ficatul.

HepaStopForte se poate adminstra de persoanele care sunt interesate de o întărire a funcțiilor ficatului și de sănătatea ficatului.

De ce sunt bune ingredientele HepaStopForte pentru ficatul nostru?

Ingredientele din HepaStopForte ofera numeroase beneficii pentru sănătatea ficatului si a intregului organism.

Damiana de exemplu are proprietăți diuretice și de a elimina problemele digestive și constipația asociată cu alte afecțiuni ale ficatului, poate reduce riscul de cronicizare a infecției cu virusul Hepatic. Mai mult de atât, poate ajuta femeile n perioada menopauzei, ameliorează depresia, epuizările nervoase, anxietățile cauzate de boală.

Astragalus

Ajută ficatul nostru să funcționeze corect, astfel ficatul poate să lupte eficient împotriva Hepatitei sau împotriva oricăror alte dezechilibre care îl afectează.

Astragalus are un conținut bogat de saponine și flavonoide, ce sunt recunoscute pentru proprietatea antioxidantă, hepatoprotectoare și stimulente ale sistemului imunitar, totodată ajută la eliminarea toxinelor în mod natural.

Astragalusul care ia parte la formula HepaStopForte este considerat a fi un bun stimulator de telomeraze.

Ce sunt telomerii?

Telomerii sunt acea regiune de ADN care se găsește la capătul fiecărui cromozom, exact ca în cazul unui șiret la pantof, dacă șiretul nu mai are capăt, acesta se destramă. Așa și in această situație: fără telomeri (capătul cromozomilor) ADN-ul se degradează ducând la boli grave cu trecerea timpului. Telomerii protejează materialul genetic al celulelor. Ei sunt cunoscuți ca având un rol crucial în protejarea ADN-ului. Micșorarea lungimii telomerilor și îmbătrânirea celulară sunt in strânsă legătură din punct de vedere științific. Scurtarea telomerilor se face progresiv odată cu înaintarea in vârstă și duce la apariția bolilor din cauza incapacității organismului de a mai produce telomerază (acea enzimă care nu permite telomerilor să își piardă din lungime si reface secvențele de ADN). Așadar Astragalus-ul este un formidabil stimulent imunitar, un protector al ficatului, al plămânilor, colonului precum și al altor organe. Menționam faptul ca substanțele active din Astragalus sunt recunoscute ca agenți antitumorali de excepție.

Cătina Incașă

Este un ingredient important ce vitaminizează ficatul prin aportului bogat de vitamine și minerale, fortifică imunitatea astfel, sistemul imunitar poate reduce viremia prin activarea răspunsului imunitar.

Lista completă de ingrediente active este disponibilă aici.

HepaStopForte este o soluție de încredere pentru persoanele care caută un supliment pentru ficat, AVIZAT, natural și eficient. O spune chiar testimonialul video de mai jos alături de celelalte testimoniale de pe www.hepastopforte.ro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close