x close

"Nu se mai poate aşa!" Ce le pregătesc românii patronilor de cluburi. 16.000 de oameni participă la evenimentul demarat pe Facebook

09 Noi 2015   •   13:26
"Nu se mai poate aşa!" Ce le pregătesc românii patronilor de cluburi. 16.000 de oameni participă la evenimentul demarat pe Facebook Foto: www.4zzzfm.org.au
Acţiunea "Nu mai merg în localuri unde se fumează!" a fost demarată pe Facebook după tragedia petrecută în clubul Colectiv. Utilizatorii reţelei de socializare sunt îndemnaţi să pună în practică acest mesaj, în data de 1 decembrie, de la ora 17.00, în toată ţara.

"E timpul să afle şi ei că nu se mai poate aşa! Este prea mult fum în baruri, cluburi şi în unele restaurante. Există ţări unde se aplică acestă regulă de a nu fuma în spaţii publice şi nu este nicio problemă. Hai să aplicăm şi noi această regulă!", se spune pe pagina de Facebook a acţiunii "Nu mai merg în localuri unde se fumează!".

Până în momentul difuzării acestei ştiri, 16.000 de utilizatori ai reţelei de socializare Facebook s-au arătat interesaţi de această acţiune.

 

Citeşte mai multe despre:

Club Colectiv tigari fumat fum
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati