Antena 3 Actualitate Sănătate Planta de "100 de ani", care prelungeşte viaţa, cu Lidia Fecioru: "Se iau cinci picături dimineaţa"

Planta de "100 de ani", care prelungeşte viaţa, cu Lidia Fecioru: "Se iau cinci picături dimineaţa"

de Georgiana Adam    |    22 Mai 2022   •   08:00
Planta de "100 de ani", care prelungeşte viaţa, cu Lidia Fecioru: "Se iau cinci picături dimineaţa"
Sursa foto: Antena 3

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, care este planta de "100 de ani", denumită aşa pentru că poate prelungi viaţa.

Planta se numeşte aloe, dar la noi, în limba rusă, se numeşte planta de 100 de ani. Se numeşte aşa pentru că este pentru longevitate. Pentru a prelungi viaţa.

Ca să putem face un tratament cu această plantă, în condiţiile de acasă, pentru că în comerţ găsim tot felul de geluri, dar acasă luăm frunzele, le tocăm mărunt.

Folosim vodcă sau spirt şi punem aşa: la cinci părţi de vodcă avem o parte de plantă. Adică măsurăm cu paharul, dacă am pus cinci pahare de vodcă, punem un pahar de aloe. Şi lăsăm la întuneric o lună de zile, la macerat.

E bine să o punem într-o sticlă de culoare închisă, albastră sau maro şi după aceea putem lua câte cinci picături în fiecare dimineaţa.

Ne va ajuta pentru îndepărtarea accidentelor vasculare ischemice. Curăţă vasele de sânge, îndreaptă somnul, e foarte bun pentru tot ce înseamnă sinusuri şi urechi, şi mai ajută foarte mult la 

Are betacaroten, acid folic foarte mult şi e bun şi pentru digestie. Dar doar cinci picături în fiecare dimineaţă şi e bine să mâncăm înainte ceva şi apoi la 15 minute după ce am mâncat să luăm picăturile.

Ce conţine planta de "100 de ani" care prelungeşte viaţa

Vitaminele, mineralele și nutrienții din frunzele de aloe:

  • Vitamine: A, E, B1, B3, B6, B12;
  • Minerale: Calciu, Sodiu, Fier, Magneziu, Potasiu, Cupru
  • Antrachinone: compuși organici care au efect laxativ, ajută la ameliorarea durerii și acționează ca agenți antibacterieni și antivirali.
  • Polizaharide: substanțe cu proprietăți antivirale ce au un rol important în stocarea energiei și în menținerea integrității structurale a organismului.
  • Acizi grași, enzime și aminoacizi: aceste substanțe au calități antiinflamatorii, antioxidante și antiseptice.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close