
Tot ce trebuie să faci este să prăjești șase căței de usturoi, în propria coajă, pe care să îi mănânci apoi în 24 de ore.
Usturoiul nu trebuie ars, ci doar prăjit în propriul suc (cum apare în imagine). Poate fi mâncat în orice moment al zilei, timp de o lună de zile.
Printre beneficiile pe care le aduce se numără: creșterea imunității, îmbunătățirea calității sângelui, scade colesterolul.
”Se prăjesc 6 căței de usturoi în coajă cu o picătură de ulei sau în tigaie în care nu se lipește. Mâncați timp de 24 de ore, toți 6 o dată dimineața sau seara. Curățați coaja înainte să mâncați.
Nu foarte arși, sunt foarte buni. Mâncați timp de o lună.
Rețeta asta luptă cu radicalii liber, usturoiul este antioxidant, crește imunitatea, îmbunătățește calitatea sângelui, scade colesterolul și este ca un sterilizator pentru organism. Nu ustură și nu păstrează mirosul specific usturoiului” a spus Lidia Fecioru la Antena 3.