Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Prof. Vlad Ciurea a dezvăluit secretul vindecării cu propriul creier: "Poți împinge sănătatea și soarta"

Prof. Vlad Ciurea a dezvăluit secretul vindecării cu propriul creier: "Poți împinge sănătatea și soarta"

Renumitul neurochirurg prof. Vlad Alexandru Ciurea a explicat cum propriul creier ne poate vindeca sau ne poate îmbolnăvi. Iată la ce sa fim extrem de atenți.

Prof. Vlad Ciurea a dezvăluit secretul vindecării cu propriul creier: "Poți împinge sănătatea și soarta"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Claudia Popovici    |    26 Ian 2023   •   10:00

"Vreau să vă spun că prin acest propriu creier poți împinge sănătatea și soarta unui pacient. Facem un experiment pe noi.

Dacă mergem la serviciu şi cineva ne spune: băi arăți prost, al doilea ne spune: vai arăți prost. Domne' du-te și fă-ţi analizele, internează-te! Până la prânz te-ai şi internat. 

Deci în căpșorul tău 4-5 lovituri din astea în care s-au aprins beculețele îți arată că tu nu mai ești acelaşi, cu toate că tu te simţi bine.

Acum dacă facem invers şi mergem de la bine. Vai dar ce bine arăți, doamnă arătați frumos, doamnă, ce asortată sunteți, doamnă vă faceți bine.

Mi-a spus o doamnă pe care n-am operat-o eu și am fost la ea și îmi zice: după operație m-ați ținut de mână! 

Citeşte şi: Prof. Vlad Ciurea: "În corp avem o proteină în formă de cruce. Aşa Dumnezeu ne pune la încercare"

Nu țin minte. M-am dus în reanimare am văzut pacienții și am ținut-o de mână și era tocmai operată.

Știți ce mult a contat asta? Nu m-aţi operat, dar mi-ați vorbit frumos. Ceva simplu de tot, simplu. Adică un gest.

Haideți să încercăm cu națiunea asta atât de frumoasă. Eu cred națiunea română. Avem o celulă în plus, suntem foarte îndemânatici, foarte abili.

Dovadă că unii dintre noi sunt extrem de buni la un joc alba-neagra. Îl fac cu o perspectivă formidabilă şi nu regretă, că au un căpșor foarte bun.

Și mai este ceva. Să știți că totuși, cu toate vicisiunile vieții și în timpul comunismului și acuma lumea se clatină un pic, lumea merge la biserică.

Citeşte şi: Prof. dr. Vlad Ciurea, despre gândirea optimistă şi cum ne putem menţine creierul sănătos: "Eu cu mine am putere"

Bisericile sunt pline și lumea stă și are credință în biserici. Este impresionant. Deci trebuie să credem, cum am spus, în Dumnezeu și să luăm partea bună, cuvântul bun, armonia, optimismul și putem să vindecăm.

Și națiunea română trebuie să meargă înainte. Biserica reprezintă principalul sprijin, deci credința în Dumnezeu", a spus prof. dr. Vlad Alexandru Ciurea în emisiunea De-a viata ascunselea de la Antena 3 CNN. 

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close