Raed Arafat: „Sper ca parlamentarii să iniţieze un proiect legislativ ca să oprim recrutarea noilor generaţii de fumători de către comercianţii morţii”

21 Mar 2018   •   11:22
Raed Arafat: „Sper ca parlamentarii să iniţieze un proiect legislativ ca să oprim recrutarea noilor generaţii de fumători de către comercianţii morţii”

Secretarul de stat Raed Arafat a afirmat că speră ca parlamentarii să preia propunerile legislative făcute de reprezentanții asociațiilor care se opun fumatului și să inițieze un proiect legislativ prin care să oprească „recrutarea noilor generaţii de fumători de către comercianţii morţii”.

"Noaptea trecuta, pasajul universitatii era fara reclamele la tutun pe care le-am comentat acum cateva zile. Multumesc tuturor celor care au luat pozitie fata de promovarea acestor produse. Multumesc presei care a preluat acest subiect si l-a tratat cu maxima seriozitate.

Astazi la orele 10:00, la Senatul Romaniei, reprezentantii “2035 fara tutun” impreuna cu alte organizatii si personalitati vor prezenta proiectul de modificare a legii care interzice promovarea produselor din tutun astfel incat noua forma a legii sa includa si noile modalitati introduse recent pe piata. Poate dispar in cel mai scurt timp si celelalte reclame raspandite peste tot", a scris Raed Arafat pe Facebook

"Sper ca parlamentarii nostrii sa preia propunerile si sa initieze un proiect legislativ in acest sens astfel in cat sa oprim in cel mai scurt timp promovarea acestor produse si recrutarea noilor generatii de fumatori de catre comerciantii mortii!", a mai spus Raed Arafat. 

 

Parteneri
x close