Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Șerban Huidu o acuză pe Olivia Steer că promovează selecţia naturală: ”Îţi meriţi soarta!”

Șerban Huidu o acuză pe Olivia Steer că promovează selecţia naturală: ”Îţi meriţi soarta!”

Șerban Huidu o acuză pe Olivia Steer că promovează selecţia naturală: ”Îţi meriţi soarta!”
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Sep 2016   •   10:03

După de Olivia Steer a scris, pe blogul ei, că formele agresive de cancer par să intre în remisie în timp „dacă sunt lăsate în pace”, Şerban Huidu a scris pe blog că cei care îi aplică sfaturile îşi merită soarta. Cu alte cuvinte, în cazul în care „adepţii” ei au de suferit din această cauză, vina le aparţine în totalitate, scrie libertatea.ro.

„Prin toată activitatea ei Olivia Steer promovează selecţia naturală. Cum? Simplu: eşti suficient de stupid să crezi că vaccinul îţi face rău? Faci o sănătoasă variolă sau difterie si te cureti. Crezi ca sucurile naturale îţi fac bine? Bei ca idiotul până crăpi din cauza pancreasului! Mai nou nu îţi faci mamografie că a spus tanti Steer că nu sunt bune! Şi tu ca dobitoaca o crezi. Şi nu faci. Deci o să mori cu zile. Exact aşa se face selecţia naturală: eşti imbecil să o crezi? Îţi meriţi soarta! Punct! Lasă-i pe ăia deştepţi să perpetueze specia”, a scris Huidu, pe blogul lui.

×
Subiecte în articol: olivia steer cancer Serban Huidu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close