Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Sfat de Sănătate. Când putem vorbi de prea multe operații estetice

Sfat de Sănătate. Când putem vorbi de prea multe operații estetice

Sfat de Sănătate. Când putem vorbi de prea multe operații estetice
Sursa foto: Captură Antena 3
16 Iul 2019   •   09:54

Cu toții tindem către perfecțiune așa că dacă mama natură nu a fost prea darnică, chirurgia estetică ne sare în ajutor. Însă totuși, când putem vorbi de prea multe operații care ne deformează efectiv? Medicul Adrian Alexandru a explicat la „Sfat de Sănătate cu Andreea Cigolea” toate aspectele legate de operațiile estetice. 

Dacă dorim să corectăm anumite lucruri pe care nu am reușit să le schimbăm prin stilul de viață sănătos sau prin sport,  metoda de conturare corporală devine singura soluție

Înainte de orice procedură pacienta trebuie puțin investigată. Dacă ne îngrășăm după o lipostucție se poate creea o situație extrem de neplăcută pentru că zona tratată se va îngrășa mai puțin iar în celelate părți de cinci ori mai mult iar în acest fel pot apărea deformări. Dacă ne îngrășăm după implanturile mamare aceastea se vor mări și se poate produce o creștere mai mare în stânga sau în dreapta. Augmentarea mamară se poate realiza și cu grăsimea proprie iar rezultatul durează în jur de 10 ani.  

Se poate vorbi și de prea multe operații. Lipoaspirațiile sunt foarte frecvente, se reinoiesc la 3-4 ani pentru că pacientele nu au timpul necesar să se mențină. Rinocorecția este o procedură care poate sau nu să reușească și se poate reîncerca. 

×
Subiecte în articol: Sfat de sănătate
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close