Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Sfat de Sănătate. Cum arată un mic-dejun ideal

Sfat de Sănătate. Cum arată un mic-dejun ideal

Sfat de Sănătate. Cum arată un mic-dejun ideal
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
02 Dec 2019   •   09:26

Un mic dejun sănătos ne ajută să avem energie toată ziua și dacă suntem un pic atenți, putem slăbi considerabil.  Experta în boli metabolice și nutriție, Laura Ene a explicat la „Sfat de Sănătate cu Andreea Cigolea” ce însemnă o masă sănătoasă încă de la primele ore ale zilei. Mare atenție, mâncați ziua pentru a putea ține dietă seara. Înfometarea nu ne ajută deloc să slăbim. Prima masă din zi ar trebui să fie pănă în ora 10-11. 
Cum arată un mic-dejun ideal: 
fructe
biscuți 
sendviș 
carbohidrați 
cereale 

Dimineața este bine să mâncăm mai dens caloric pentru că avem șansa să consumăm până în partea a 2-a a zilei. E mai grav să lăsăm alimentele calorice pentru seară. Mâncați ziua ca să puteși ține dietă seara. Deoabicei noi facem exact invers și marea majoritate a persoanelor care doresc să slăbească fac foamea ziua și seara nu mai rezistă. 

Un corp odihnit e un corp care se regenerează și nu cere energie în permanență. Un corp odihnit poate să facă față altfel decât prin măncare stresului. Foamea nu ne ajută să slănim. Corpul arde calorii ziua așadar să-l hrănim pe timpul zilei. Tot ce mâncăm după ora 18, mai ales zaharurile, se depun sub formă de grăsime. 
Produsele care conțin zaharuri: 
păine 
cartofi
orez
paste
fructe

×
Subiecte în articol: Sfat de sănătate
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close