Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Siropul natural care ameliorează tusea şi creşte imunitatea, cu Lidia Fecioru: "Lămâia se înţeapă cu o scobitoare"

Siropul natural care ameliorează tusea şi creşte imunitatea, cu Lidia Fecioru: "Lămâia se înţeapă cu o scobitoare"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, reţeta pentru un sirop natural care ameliorează tusea şi creşte imunitatea.

Siropul natural care ameliorează tusea şi creşte imunitatea, cu Lidia Fecioru: "Lămâia se înţeapă cu o scobitoare"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    21 Mai 2022   •   10:15

Se ia o lămâie, o spălăm bine pentru că are ceară şi o spălăm cu apă fierbinte, şi o putem spăla chiar cu detergent pentru a putea spăla ceara, apoi o clătim foarte bine.

O înţepăm cu scobitoarea şi punem un pic de apă la fiert, iar când apa clocoteşte dăm drumul la lămâie acolo şi o fierbem cinci minute. Îi facem câteva înţepături cu scobitoarea înainte de a o pune la fiert.

După ce fierbe cinci minute, o scoatem, o lăsăm să se răcorească, stoarcem sucul din lămâia uşor fiartă într-un pahar, acolo unde punem două linguri de glicerină şi cam 200 de grame de miere. Diabeticii nu au voie să consume.

Amestecăm bine soluţia toată şi o punem la frigider timp de trei ore.

Cum se consumă siropul natural care creşte imunitatea şi ameliorează tusea

Adulţii pot lua câte trei linguri pe zi, dimineaţa, la prânz şi seara. Copiilor le dăm trei linguriţe pe zi, la o jumătate de oră după masă.

Dacă tusea este foarte puternică le putem da câte cinci linguriţe pe zi. Chiar şi înainte de culcare.

Lămâie, miere şi glicerină. Asta conţine această băutură.

Context: Reţeta siropului care ajută la ameliorarea tusei a fost oferită de bioenergoterapeutul Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse din data de 19 ianuarie 2019.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close