Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Topul semnalelor de alarmă. Cum ştii că ai nevoie urgent de o cură de detoxifiere

Topul semnalelor de alarmă. Cum ştii că ai nevoie urgent de o cură de detoxifiere

Topul semnalelor de alarmă. Cum ştii că ai nevoie urgent de o cură de detoxifiere
Sursa foto: Foto: pixabay.com
27 Aug 2018   •   21:32

Când toxinele din organism depășesc o anumită cantitate, ele se depozitează pe organe, până când faci ceva în această privință, deoarece toxinele sunt identificate ca substanțe străine ce intră în corp.  Când nivelul toxinelor crește atât de mult încât organismul tău nu mai face față, începi să manifești diverse simptome că ai nevoie de o detoxifiere.

Îngrășare - Dacă ai observat că te îngrași în continuu, deși te duci frecvent la sală și ești atent la numărul de calorii consumate, atunci înseamnă că trebuie să faci o detoxifiere, deoarece multe toxine se acumulează sub formă de grăsime.

Oboseală cronică - Dacă dormi suficient noaptea, dar te trezești tot obosit, înseamnă că surplusul de toxine reprezintă un stres suplimentar pentru grandele suprarenale, care obosesc de la această presiune și te fac să te simți obosită și somnoroasă.

Insomnie - Dezechilibrul hormonal proavoacă agitație și stres, iar eliberarea de cortizol este perturbată.

Dureri inexplicabile de cap - Dacă te doare constant capul însemană că toxinele au ajuns la creier într-un număr mai mare decât ar fi normal, potrivit exquis.ro.

×
Subiecte în articol: detoxifiere dieta
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close