Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Tratamente naturiste împotriva impotenţei şi a infertilităţii. Un fruct şi o buruiană fac minuni

Tratamente naturiste împotriva impotenţei şi a infertilităţii. Un fruct şi o buruiană fac minuni

Tratamente naturiste împotriva impotenţei şi a infertilităţii. Un fruct şi o buruiană fac minuni
03 Ian 2018   •   13:24

Nu doar medicina alopată oferă remedii pentru disfuncţiile sexuale. Unul dintre cele mai puternice stimulente hormonale şi tonice sexuale, benefic deopotrivă pentru femei şi bărbaţi, vine din natură. Este vorba de renumita plantă Brânca-ursului, leacul de mii de ani reconfirmat şi în zilele noastre de fitoterapeuţi. Şi banalii struguri au efecte benefice nebănuite asupra glandelor sexuale.

Brânca-ursului (Heracleum sphondylium) este folosită de sute de ani pentru creşterea vitalităţii şi tratarea impotenţei, frigidităţii şi sterilităţii. Efectele observate de străbunicii noştri au fost confirmate prin cercetări recente care au arătat că planta are capacitatea de a normaliza activitatea secretorie a glandelor sexuale, atât la bărbaţi, cât şi la femei, dar şi de îmbunătăţire a tonusului organismului. "La bărbaţi, tratamentul cu tinctură de brânca ursului şi-a dovedit eficienţa în tratarea impotenţei vasculare, hormonale şi chiar psihice, dar şi în tratarea astenospermiei. De asemenea s-a constatat şi un puternic afrodisiac, substanţele sale active ducând la creşterea sensibil de sânge de la nivelul aparatului genital. Pe scurt, planta tratează atât problemele de sterilitate, cât şi impotenţa, substanţele active pe care le conţine acţionând simultan asupra glandelor endocrine, a sistemului nervos şi a aparatului cardiovascular", explică, pentru Adevărul, specialistul în fitoterapie Elena Badea.

×
Subiecte în articol: infertilitate
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close