Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Un copil de trei ani are mare nevoie de ajutor

Un copil de trei ani are mare nevoie de ajutor

Un copil de trei ani are mare nevoie de ajutor
27 Mai 2017   •   23:23

Luca este un baietel de numai 3 ani, care, inainte de a invata sa vorbeasca bine sau sa isi experimenteze copilaria ca orice prichindel, trebuie sa treaca printr-o provocare mult prea complicata si nedreapta pentru cat este el de mic, scrie jurnalistul Alex Dima, pe o rețea de socializare.

Pe 8 mai, Luca a fost diagnosticat cu o boala care si pentru un adult este grea: tumora renala bilaterala, o tumora maligna pe care Luca trebuie sa o invinga. A inceput deja grelele sedinte de chimioterapie preoperatorie din prima clipa cand medicii au descoperit diagnosticul, iar la finalul tratamentului, Luca va trebui sa treaca printr-o operatie, apoi va continua cu radioterapie. In ochii lui Luca poti vedea, chiar si in momentele in care nu se simte bine, cel mai sincer zambet de copil, scrie Alex Dima.

Atat operatia, cat si tratamentul ulterior sunt extrem de costisitoare. Daca doriti sa fiti alaturi de Luca puteti dona orice suma in unul dintre cele doua conturi deschise pe numele lui Luca Urduban – RO82RNCB0484154567960001 (cont RON) sau RO55RNCB0484154567960002 (cont EUR).
Swift :RNCB RO BU, Banca:BCR.

×
Subiecte în articol: cancer
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close