Antena 3 CNN Actualitate Sănătate UNICEF se va implica în problema epidemiei de rujeolă din România

UNICEF se va implica în problema epidemiei de rujeolă din România

UNICEF se va implica în problema epidemiei de rujeolă din România
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
29 Aug 2017   •   20:01

UNICEF va susţine autorităţile române în problema epidemiei de rujeolă, prin derularea de campanii de informare şi conştientizare.

Reprezentantul UNICEF în România, Pieter Bult, i-a prezentat premierului Mihai Tudose obiectivele şi priorităţile mandatului său, având în vedere continuarea proiectelor incluse în programul de ţară UNICEF-România pentru perioada 2018-2022.

“Mă bucur să vă avem ca partener. Este foarte important pentru noi să ne bazăm pe colaborarea cu dumneavoastră, să lucrăm împreună pentru a găsi soluţii pentru copiii aflaţi în situaţii vulnerabile, să îmbunătăţim accesul copiilor la servicii de calitate în învăţământ, sănătate, asistenţă socială, dar şi pentru a preveni şi combate toate formele de violenţă”, a spus premierul Mihai Tudose.

Premierul şi reprezentantul UNICEF au stabilit să colaboreze în problema epidemiei de rujeolă, Pieter Bult precizând că organizaţia susţine eforturile autorităţilor române, prin derularea de campanii de informare şi conştientizare asupra rujeolei şi programe educaţionale de sănătate publică.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close