Antena 3 CNN Actualitate Sănătate VACCIN ANTIGRIPAL 2019. Probleme mari legate de vaccinul antigripal

VACCIN ANTIGRIPAL 2019. Probleme mari legate de vaccinul antigripal

VACCIN ANTIGRIPAL 2019. Probleme mari legate de vaccinul antigripal
13 Feb 2019   •   13:09

VACCIN ANTIGRIPAL 2019 Medicii de familie din judeţ au epuizat stocul de vaccin antigripal, a anunţat miercuri, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Sibiu.

VACCIN ANTIGRIPAL 2019 "Vaccinul antigripal a fost epuizat în judeţul Sibiu. (...) În ultima săptămână s-a epuizat stocul de vaccin antigripal rămas, vaccinându-se 49 de persoane în judeţul Sibiu. Astfel, în sezonul 2018-2019 au beneficiat de vaccin antigripal gratuit 26.620 de persoane aflate în grupele de risc", se arată în comunicatul DSP Sibiu.

VACCIN ANTIGRIPAL 2019 Patru pacienţi din judeţ au fost confirmaţi cu gripă, iar alţi doi au decedat, fiind suspecţi de virusul gripal, potrivit purtătorului de cuvânt al DSP Sibiu, Krisztina Gaal.

VACCIN ANTIGRIPAL 2019 Printre cei patru sibieni diagnosticaţi cu gripă în urma analizelor de laborator se numără o femeie în stare gravă, în comă, internată în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

VACCIN ANTIGRIPAL 2019 "În anul 2019 au fost confirmate zece cazuri de gripă, din care, săptămâna trecută, patru cazuri. Este vorba de o femeie de 55 de ani din Sibiu, cu virus gripal AH1, neinternată în spital, cu evoluţie favorabilă. Mai avem doi copii cu gripă. Un băieţel de patru ani, din Sibiu, cu AH3, neinternat, cu evoluţie favorabilă şi o fetiţă de 5 ani din Sibiu, cu virus gripal AH1, neinternată. Şi s-a mai confirmat gripa la o pacientă de 50 de ani, internată în spital, în ATI, cu AH1. Este intubată, în stare gravă", a spus Krisztina Gaal.

VACCIN ANTIGRIPAL 2019 Alţi doi pacienţi suspecţi de gripă au decedat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii medicale, Decebal Todăriţă.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close