Antena 3 CNN Actualitate Scandal la conferința de presă a ministrului Muncii. Violeta Alexandru, apostrofată de un pensionar - VIDEO

Scandal la conferința de presă a ministrului Muncii. Violeta Alexandru, apostrofată de un pensionar - VIDEO

Scandal la conferința de presă a ministrului Muncii. Violeta Alexandru și președintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu au fost apostrofați de un pensionar care a început să urle și să amenințe nervos. Violeta Alexandru a declarat că circul a fost orchestrat de primarul PSD al Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Scandal la conferința de presă a ministrului Muncii. Violeta Alexandru, apostrofată de un pensionar - VIDEO
Sursa foto: Hepta
de Cristina Tudorache    |    05 Iul 2020   •   12:25

Violeta Alexandru a început să vorbească la pupitrul amplasat în exterior când, la un moment dat, un pensionar s-a apropiat de ea şi a început să urle şi să o huiduie. Ea i-a spus pensionarului să nu se lase manipulat de PSD și l-a acuzat pe primarul Sectorului 6 Gabriel Mutu că ar fi orchestrat momentul de sabotare a conferinței de presă.

”Noi putem să vorbim separat. Cu siguranță, am să vă dau orice răspuns aveți nevoie din partea mea, însă nu vă lăsați folosit de PSD pentru că își bate joc de dvs. Uitați-vă la oameni care vă vorbesc cu responsabilitate. Nu vă lăsați folosit și manipulat, nu asta e soluția.”, i-a spus Violeta Alexandru bătrânului cu care a intrat în conflict.

Violeta Alexandru și-a păstrat calmul, a declarat că va vorbi separat cu pensionarul și că se aștepta să se întâmple astfel de scandaluri: ”Gabriel Mutu este genul de politician care se folosește de dramele oamenilor pentru a arăta că PSD vrea să facă treabă. În realitate, îi manipulează, se folosește de necazurile lor pentru interese de parti. Mă aștept să vedeți și alte manifestări de tip mafiot în sectorul 6. De aceea, au confiscat Bucureștiul.”

Pensionarul amenința în gura mare că se sinucide și i-a huiduit pe ministrul Muncii și colegii săi, aflați la o conferință de presă în cartierul Militari. 

Scandal la conferința de presă a ministrului Muncii. Violeta Alexandru, apostrofată de pensionari - VIDEO

×
Subiecte în articol: Violeta Alexandru pensionari scandal
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close