Antena 3 CNN Actualitate Imagini cu scandalul de la poarta lui Gigi Becali în ziua nunţii fiicei sale. Care a fost mesajul transmis de multimilionar

Imagini cu scandalul de la poarta lui Gigi Becali în ziua nunţii fiicei sale. Care a fost mesajul transmis de multimilionar

Imagini cu scandalul de la poarta lui Gigi Becali în ziua nunţii fiicei sale. Care a fost mesajul transmis de multimilionar
12 Oct 2019   •   15:25

UPDATE Bărbatul care a provocat un scandal uriaş în faţa porţii lui Gigi Becali, chiar cu câteva ore înainte ca acesta să-şi ducă fiica cea mare la altar a fost ridicat.

Individul a coborât dintr-o maşină şi a încercat să intre cu forţa în curte. Bărbatul a fost urcat într-o ambulanţă şi dus la spitatul Floreasca pentru investigaţii.

”Bine că nu am ieşit. Vărul meu a ieşit, eu nu am ieşit că dacă ieşeam mă aresta şi nu mai eram la nunta fiicei mele. Cred că e un om bolnav. Problema e a României. Astfel de oameni nu ar trebui să aibă voie pe stradă”, a declarat Gigi Becali, potrivit România TV.

--------------------

Sărbătoare mare în familia unuia dintre cei mai cunoscuți multimilionari ai României. Fiica lui Gigi Becali și alesul inimii ei, Mihai Mincu, și-au unit destinele.

La locuinţa sa din Pipera a existat şi un incident. Potrivit informaţiilor obţinute de Antena 3, un individ ar fi încercat să intre cu forţa în locuinţa sa. Bărbatul s-a rănit la mână în timp ce a lovit mai multe maşini în trafic. Acesta a încercat să-l agreseze şi pe bodyguardul casei.

Cununia religioasă va începe la ora 17.00, la Biserica Sfântul Spiridon Nou din București, iar de la ora 20.00, cei peste 700 de invitați sunt așteptați la Palatul Snagov pentru o nuntă de poveste. Costul evenimentului l-ar fi costat pe Becali 500.000 de euro.

×
Subiecte în articol: nunta Gigi Becali
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close