Antena 3 CNN Actualitate Teoria conspirației. Cine s-ar afla în spatele vremii extreme din lume

Teoria conspirației. Cine s-ar afla în spatele vremii extreme din lume

Teoria conspirației. Cine s-ar afla în spatele vremii extreme din lume
Sursa foto: foto: captura Youtube
23 Mar 2018   •   17:22

Un consilier municipal din Washington a publicat un filmuleţ în care spune că membri ai Casei Rothschild manipulează vremea pentru a face profit.

"Trebuie să fim atenţi la (…) manipularea vremii. Suntem un oraş al rezistenţei. Este un model fondat de Rothschild, care controlează clima pentru a cauza catastrofe naturale, scopul fiind de a le finanţa şi de a deveni proprietari de oraşe“, a spus consilierul într-un filmuleţ pe care l-a publicat online la începutul acestei săptămâni, scrie Adevărul.

Această insinuare i-a adus numeroase critici, mai ales din partea comunităţii evreieşti din Statele Unite. Ulterior, Trayvon White şi-a prezentat scuze. „Comunitatea evreiască este aliatul meu în lupta pe care o duc pentru ajutorarea oamenilor. Intenţia mea nu a fost antisemită“, s-a apărat alesul local, citat de slate.fr.

Potrivit Washington Post, teoriile conspiraţiei despre legăturile dintre Rothschild şi climă circulă de mai mulţi ani pe Internet, dar s-au accelerat din 2011, când membri ai acestei familii puternice în lumea finanţelor au devenit acţionarii canalului meteo Weather Central.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close