Şcoală sau club de striptease? Două eleve, filmate în timp ce dansau lasciv pe catedră (VIDEO)

27 Apr 2010   •   14:52
Şcoală sau club de striptease? Două eleve, filmate în timp ce dansau lasciv pe catedră (VIDEO) eleve

?Dezmăţul? pare să fie cuvântul de bază în tot mai multe şcoli din România. Instituţiile în care copiii români ar trebui să fie educaţi pot fi confundate cu locurile rău famate. Nu este o exagerare, ci trista realitate. Ultimul exemplu care confirmă situaţia dezastroasă din şcolile româneşti are în prim plan două eleve din Fălticeni, aspirante probabil la cariera de dansatoare la bară.

Fetele au fost filmate în timp ce-şi aşteptau profesorul... făcând striptease pe catedră. Adolescentele s-au unduit lasciv şi au dansat din buric. Se pare că tinerele s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. Întregul dezmăţ a avut loc în timp ce elevii aşteptau ca profesorul să vină la oră.

FAC STRIPTEASE ÎN AŞTEPTAREA PROFESORULUI


Melania Vergu, consilier al Ministerului Educaţiei, a declarat pentru Antena 3 că la Fălticeni s-a demarat deja o anchetă şi că autorităţile urmează să stabilească sancţiunile care li se vor aplica elevelor.

Elevii nu sunt singurii amatori de striptease din şcoli, lucru demonstrat de următorul material video. Un conferenţiar universitar şi un lector de la Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia sunt protagoniştii unui filmuleţ postat pe internet, realizat la un banchet de absolvire. În înregistrare, aceştia dansează lasciv, la bustul gol, cu studente. Incidentul a avut loc în luna ianuarie a anului trecut.

ŞI PROFESORII SUNT AMATORI DE STRIPTEASE


Antena3.ro

Parteneri
x close