x close

"Se poate face în grup!" Un deputat a intrat în încăperea unui spital din România. A rămas șocat de ce a găsit acolo. FOTO

05 Dec 2019   •   13:19
"Se poate face în grup!" Un deputat a intrat în încăperea unui spital din România. A rămas șocat de ce a găsit acolo. FOTO

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a avut un șoc atunci când a văzut care sunt condițiile dintr-un spital din județul Cluj.  Acesta a postat o serie de fotografii siderante. 

"INCREDIBIL! Spitalul de Boli Psihice Borșa, județul Cluj, etajul 1, Toaleta pentru Femei! Nou în România! Toaletă cu 3 WC-uri în aceeași baie! Poftiți la baie, vă rugăm! Se poate face caca în grup, poftiți, nu fiți timizi! Aceste băi infecte sunt amplasate într-o unitate sanitară acreditată de Autoritatea Națională pentru Managementul Calității în Sănătate(A.N.M.C.S). Cine conduce această instituție?

Vasile Cepoi, un cameleon politic care a făcut din ANMCS una dintre cele mai mari CĂPUȘE din sistemul sanitar românesc. Despre mizeriile cu iz penal făcute de Cepoi și gașca lui de la ANMCS, vom vorbi FOARTE CURÂND. Revin cu întrebarea, unde credeți că se află BOMBA BIOLOGICĂ? Nu că ar avea importanță, dar pe ușa acestei grote scria, "Toaletă pentru Femei"...", a scris acesta.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati