Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, în ședința CeX: ”Îmi asum starea de supărare și tensiune în care a ajuns premierul Tudose”

Liviu Dragnea, în ședința CeX: ”Îmi asum starea de supărare și tensiune în care a ajuns premierul Tudose”

Liviu Dragnea, în ședința CeX: ”Îmi asum starea de supărare și tensiune în care a ajuns premierul Tudose”
12 Oct 2017   •   18:18

Update: Premierul Mihai Tudose le vorbește membrilor PSD și își susține solicitările de remaniere.

Liviu Dragnea a început ședința CeX spunând că s-a ajuns la o situație tensionată din cauza mai multor persoane, dar și din cauza sa.

”Am ajuns într-o situație tensionată din cauza mai multor oameni, dar și din cauza mea. A fost o comunicare gestionată prost atât din partea mea, cât și din partea Guvernului.  S-a intrat pe o spirală de suspiciune și neîncredere care l-a pus pe Mihai într-o stare de tensiune maximă. La Mihai am ținut și țin în continuare. Îmi asum starea de supărare și tensiune în care a ajuns premierul Tudose. Miniștrilor eu v-am primit cu drag pe fiecare în parte. Dar unii veneau la mineși discutau ceva, apoi mergeau la Mihai și spuneau să nu se facă. Guvernarea trebuie gestionată de Guvern. Eu a treia oară la Iohannis nu mă mai duc.”, a declarat Liviu Dragnea.

Știrea inițială: Ședința Comitetului Executiv Național al PSD a început.

Înainte de această ședință au mai existat câteva discuții pe care Liviu Dragnea le-a avut atât cu premierul Mihai Tudose, dar și cu liderii importanți ai partidului, printre aceștia numărându-se Mihai Ciolacu și Niculae Bădălău. La discuții ar fi asistat și miniștri vizați de remaniere: Sevil Shaidehh și Rovana Plumb.

Surse spun că vor fi voturi pentru fiecare ministru în parte.

×
Subiecte în articol: sedinta CEx PSD discutii Dragnea tudose ministri
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close