Antena 3 CNN Actualitate Încă un artist român a fost răpus de coronavirus! “De acum, le vei cânta îngerilor!”

Încă un artist român a fost răpus de coronavirus! “De acum, le vei cânta îngerilor!”

Silviu Huțanu, membru al formației SoundCheck Band, a murit, joi, răpus de noul coronavirus. Artistul în vârstă de 36 de ani și-a dat ultima suflare pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Neurochirurgie din Iași.

Încă un artist român a fost răpus de coronavirus! “De acum, le vei cânta îngerilor!”
Sursa foto: Facebook / Mara Hutanu
de Laura Dinu    |    29 Oct 2020   •   23:15

Silviu Huțanu a testat pozitiv cu coronavirus pe data de 13 octombrie. Acesta a fost internat în spital, însă, din păcate, plămânii i-au fost afectați în proporție de 95%. 

Avea hipertensiune arterială pe care o ținea sub control 

Bărbatul nu avea probleme medicale grave, în afară de o hipertensiune pe care o ținea sub control. 

În zilele de 10 și 11 octombrie, fratele meu a început să aibă simptome. Simptomele au debutat cu febră și stare generală de rău. Luni, 12 octombrie, a mers la Institutul Regional de Oncologie din Iași pentru a-și face testul PCR, testul de depistare a infecției cu COVID-19. Pe data de 13, după ce rezultatul testului a ieșit pozitiv, a fost internat la Spitalul ‘Căi Ferate’ din Iași.

Pentru că starea lui s-a înrăutățit și avea nevoie de mai mult suport de oxigen, medicii au decis să-l transfere la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Din ceea ce știm noi, Silviu nu avea alte probleme medicale, ci numai hipertensiune”, a declarat Alex, fratele lui Silviu Huțanu, potrivit gandul.ro.

Baiatul meu frumos și credincios, Silviu scump, drag și prețios înaintea ochilor Domnului nostru Isus Hristos... A plecat să se întâlnească cu Domnul. Ne vom întâlni în veșnicie, mamă! Asta este nădejdea noastră! Cel care și-a dat viața pentru păcatele noastre și pe care tu l-ai propovăduit neîncetat și pe care L-ai iubit. Te iubesc, Silviu!”, este și mesajul Marei Huțanu de pe o rețea socială. 

Potop de mesaje de condoleanțe pe rețelele sociale

Între timp, pe Facebook, mai mulți prieteni de-ai artistului au publicat mesaje de condoleanțe.

A murit Silviu Huțanu, colegul și prietenul lui Călin. A murit de Covid-19. Un tip superb. Și eu țineam mult la el. Dumnezeu să-l odihnească! Rog anti-botnițarii și ceilalți imbecili să-mi dea block”, este unul dintre mesaje.

Dumnezeu să te ierte, Silviu Huțanu!! Îmi pare extrem de rău că nu ai reușit să învingi lupta cu boala și e foarte greu să acceptăm că de acum le vei cânta îngerilor! Drum lin să ai!”, este un alt mesaj.

×
Subiecte în articol: silviu hutanu coronavirus
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close