Antena 3 CNN Actualitate Social 5.000 de euro ca să-și găsească bunica dispărută de aproape un an. Mesajul disperat al unui tânăr din Vaslui

5.000 de euro ca să-și găsească bunica dispărută de aproape un an. Mesajul disperat al unui tânăr din Vaslui

O bătrână de 87 de ani, dispărută din luna iulie a anului trecut, este cătutată cu disperare de familia acesteia.

5.000 de euro ca să-și găsească bunica dispărută de aproape un an. Mesajul disperat al unui tânăr din Vaslui
02 Iun 2020   •   11:46

Femeia din comuna Bogdana este de negãsit de aproape un an de zile. O cheamã Elena Ursache, are 87 ani si a dispãrut în luna iulie 2019, dupã ce a spus familiei cã pleacã sã-si viziteze o rudã. Nu a mai ajuns la aceasta, iar de atunci familia o cautã cu disperare. Cei care o gãsesc sau pot ajuta la gãsirea ei, vor primi o recompensã de 5.000 de euro din partea familiei.

“Este o bãtrânã cu înãltime micã, în jur de 1,55 m. La momentul disparitiei, purta un ilic albastru, pulover maro, batic visiniu, era îmbrãcatã ca în pozã. Este o bãtrânica slabã, 40 kg si energicã. Nu are probleme grave de sãnãtate care sã necesite un tratament”, au transmis membrii familiei, potrivit vremeanoua.ro.

“Obisnuia sã-si viziteze acestã rudã destul de des, relativ zilnic. Vizita nu dura mai mult de o orã niciodatã. Dupã o orã de la pãrãsirea domiciliului în mod voluntar, nepotul acesteia cu care locuia s-a autosesizat de lipsa bãtrânei si s-a dus sã verifice dacã este bine, având în vedere cã aceasta era în vârstã, iar unui bãtrân îi este imprevizibilã sãnãtatea. Nepotul ajungând la domiciliul rudei bãtrânei a sesizat faptul cã bãtrâna nu se afla acolo, iar ruda bãtrânei a afirmat ca bãtrâna nici nu a ajuns la ea. Din acel moment, bãtrâna este de negãsit. Parcã a înghitit-o pãmântul. Nicio persoanã nu a vãzut-o. Nu existã niciun indiciu cu privire la disparitia acesteia. A fost cãutatã în localitate si împrejurimi timp de cel putin o sãptãmânã. La cãutãrile acesteia au participat mai multi voluntari (localnici) cât si persoane abilitate. Cercetãrile s-au fãcut si cu ajutorul dronei si al câinilor. Mentionãm ca aceasta rãspunde apelativului “Ileana”. În cazul în care aveti informatii cu referire la aceastã disparitie, vã rog sã mã contactati aici pe Facebook. Vã rog, de asemenea sã distribuiti, aceastã bãtrânã ar putea fi în viatã si maltratatã”, au transmis rudele femeii prin intermediul unui anunt pe retelele de socializare.

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close