A fost filmată în timp ce se plimba goală printr-un mall. Motivul pentru care o femeie a decis să facă acest lucru - VIDEO

21 Noi 2017   •   16:24
A fost filmată în timp ce se plimba goală printr-un mall. Motivul pentru care o femeie a decis să facă acest lucru - VIDEO Foto: captura Youtube

O femeie a fost filmată în timp ce mergea goală printr-un mall. Toată lumea a fost șocată de curajul femeii, care se plimba fără nicio jenă. 

Maria Luciotii, un model foarte cunoscut, s-a lăsat vopsită complet de către Jen Seidel. Artista i-a pictat corpul Mariei astfel încât să pară că poartă o bluză şi o pereche de blugi.

”Eu împreună cu fiica mea am pictat acest design timp de trei ore pentru a „încropi” o vestimentaţie de toamnă. Pe lângă eşarfa de la gât şi o pereche de boxeri, era complet dezbrăcată”, a spus artista.

Potrivit Daily Mail, reacţiile oamenilor au fost incredibile. Nu le venea să creadă ca Maria este chiar dezbrăcată. Câţiva dintre cei mai curajoşi au scos imediat telefoanele şi au filmat-o în timp ce se plimba prin magazine.

 

x close