Antena 3 CNN Actualitate Social Doi adulți și un copil au murit în urma unui accident rutier pe DN1 E60 între localitățile Morlaca – Hodiș

Doi adulți și un copil au murit în urma unui accident rutier pe DN1 E60 între localitățile Morlaca – Hodiș

Tragedia a avut loc miercuri pe DN1 E60, în intersecție cu DC 126, între localitățile Morlaca – Hodiș. Un autoturism a intrat în coliziune cu un camion. În urma impactului violent un copil şi doi adulţi au murit.

Doi adulți și un copil au murit în urma unui accident rutier pe DN1 E60 între localitățile Morlaca – Hodiș
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Iun 2021   •   19:18

Din primele informaţii în accidentul rutier a fost implicat un ansamblu de vehicule și un autoturism. Autoturismul care se deplasa în direcția Cluj-Napoca, condus de un bărbat în vârstă de 29 de ani ar fi intrat în coliziune cu un camion, condus de un bărbat de 46 de ani, care circula pe sensul opus.

La faţa locului au ajuns o autospecială, două echipaje SMURD, un echipaj SAJ și un elicopter SMURD. Pompierii au găsit la fața locului două persoane adulte încarcerate (şoferul autoturismului şi o femeie în vârstă de 30 de ani), care prezentau traumatisme incompatibile cu viața.

În afara autoturismului erau doi copii, dintre care o fetiță de 6 ani care prezenta traumatisme incompatibile cu viața, fără posibilitatea de aplicare a manevrelor de resuscitare.
Un băiat de 10 ani, stabil hemodinamic, a fost consultat la fața locului și a fost transportat la spital de către un echipaj SAJ.

Pompierii au acționat pentru descarcerarea celor rămași blocați în autoturism și pentru asigurarea măsurilor de siguranță la fața locului.

×
Subiecte în articol: camion Cluj Napoca
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close