Antena 3 CNN Actualitate Social Adevărul despre imaginile cu jandarmerița rănită în Piața Victoriei. Declarația ministrului de Interne

Adevărul despre imaginile cu jandarmerița rănită în Piața Victoriei. Declarația ministrului de Interne

Adevărul despre imaginile cu jandarmerița rănită în Piața Victoriei. Declarația ministrului de Interne
19 Aug 2018   •   22:19

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a respins acuzațiile lansate în spațiul public potrivit cărora diagnosticul anunțat de oficialii Jandarmeriei a fost exagerat în mod intenționat.

„O altă manipulare a fost conturată în jurul tinerei jandarm. Pe paginile de socializare ale unor activiști, s-a lansat ideea mincinoasă că tânăra nu a fost spitalizată, ci s-a întors în Piață Victoriei. Citez: gata să bată protestatari. În realitate, femeia prezentată este colega celei agresate. Traumatism coloană cervicală a fost primul diagnostic. Ulterior, în urma investigării computer tomograf, a fost schimbat diagnosticul. Cum v-ați fi așteptat să iasă Ștefania din spital. Erați fericiți dacă ieșea în scaunul cu rotile?”, a spus Carmen Dan, ministrul de Interne.

„În Piață au fost manifestanți pașnici pe care Jandarmeria i-a acoperit cu gaze. Au fost doar 2-3 violenți. Procurorul prezent în Piață a notat că, în jurul orei 16.00, aproximativ 1.000 de persoane se manifestau violent la adresa protestatarilor pașnici, cât și a jandarmilor. Altă manipulare. Cei doi jandarmi lăsați în urmă. Jandarmii făceau parte dintr-o trupă menită să intervină în zona fast food, în urma unui apel la 112. Tânăra a căzut. Colegul ei a încercat să o ajute să se ridice”, a mai precizat Carmen Dan.

×
Subiecte în articol: Piata Victoriei
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close