Antena 3 CNN Actualitate Social Alina-Mădălina este învățătoare într-o comună vasluiană. Însă, recent, oamenii au aflat un secret murdar despre ea: „Cum Dumnezeu a fost posibil așa ceva?”

Alina-Mădălina este învățătoare într-o comună vasluiană. Însă, recent, oamenii au aflat un secret murdar despre ea: „Cum Dumnezeu a fost posibil așa ceva?”

O învățătoare dintr-o comună din Vaslui i-a îngrozit pe localnici, după ce au aflat un secret teribil despre ea.

Alina-Mădălina este învățătoare într-o comună vasluiană. Însă, recent, oamenii au aflat un secret murdar despre ea: „Cum Dumnezeu a fost posibil așa ceva?”
Sursa foto: Foto: vremeanoua
13 Dec 2019   •   22:40

Alina-Mădălina, la 29 de ani, părea să le aibă pe toate. Absolvise Dreptul, era învățătoare și mamă a doi copii. 

Doar că pe lângă asta, femeia avea de fapt o viață dublă pentru care ar putea să plătească scump.

Era proxenetă în Italia. Recent, instanța din Bologna a condamnat-o la 6 ani și 6 luni de închisoare, pentru infracțiuni îngrozitoare, proxenetism și pornografie infantilã. Blonda a rãmas în libertate pe moment, pentru cã judecãtorii si-au fãcut milã cã are doi copii minori acasã.

Ea însã nu a avut milã de o fatã de 17 ani, pe care a dus-o în Italia si a bãgat-o într-un bordel, unde a exploatat-o, pânã a adus-o în pragul sinuciderii. Șansa copilei a fost cã a scãpat cu fuga și a povestit Poliției chinurile la care ea, dar si alte femei, erau supuse de Alina Mãdãlina Idriceanu, dar si alți doi indivizi, scrie vremeanoua.ro.

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close