Antena 3 CNN Actualitate Social Ameninţare cu bombă la un spital și la un centru comercial din Prahova! 180 de persoane au fost evacuate

Ameninţare cu bombă la un spital și la un centru comercial din Prahova! 180 de persoane au fost evacuate

Ameninţare cu bombă la un spital și la un centru comercial din Prahova! 180 de persoane au fost evacuate
13 Noi 2018   •   22:41

Update: Aparţinătorii pacienţilor internaţi la Spitalul Judeţean din Ploieşti au fost evacuaţi marţi seara, în condiţiile în care a fost înregistrată la 112 o ameninţare cu bombă ce vizează unitatea spitalicească şi un centru comercial, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Potrivit sursei citate, au fost evacuate 30 de persoane de la Spitalul Judeţean, toţi aparţinători ai pacienţilor. Anterior au fost evacuate 150 de persoane de la un centru comercial.

Instituţiile abilitate fac verificări atât la Spitalul Judeţean, cât şi la centrul comercial pentru a stabili dacă există sau nu vreun dispozitiv explozibil, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

"Pompierii militari au început montarea corturilor în parcarea Spitalului Judeţean în eventualitatea în care se impune evacuarea pacienţilor", au anunţat reprezentanţii ISU Prahova.

Știrea inițială

O ameninţare cu bombă vizând un centru comercial şi spitalul judeţean din Ploieşti a fost înregistrată marţi seara la numărul 112, la faţa locului fiind demarată de către instituţiile abilitate o operaţiune de evacuare, izolare a zonei şi verificare, informează reprezentanţii Poliţiei şi ai ISU.

Potrivit reprezentanţilor ISU, au fost evacuate 150 de persoane de la complexul comercial.

Conform reprezentanţilor Poliţiei, la numărul 112, "o voce de bărbat a sesizat un atac cu bombă la un supermarket din zona de nord a Ploieştiului şi la Spitalul Judeţean".

În primă fază, nu se procedează la evacuarea persoanelor din spitalul judeţean, pentru că se presupune că este o glumă, însă se fac verificări amănunţite în complexul unităţii medicale. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: prahova bomba amenintare
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close