Ana are 37 de ani și lucrează la o multinațională. Într-o zi, femeie a șocat o întreagă comunitate când toți i-au aflat secretul înfiorător pe care îl ascundea

14 Aug 2019   •   14:52
Ana are 37 de ani și lucrează la o multinațională. Într-o zi, femeie a șocat o întreagă comunitate când toți i-au aflat secretul înfiorător pe care îl ascundea Foto: Monitorul de Suceava

Ana are are 37 de ani și lucrează la o multinațională. Într-o zi, femeie a șocat o întreagă comunitate când toți i-au aflat secretul înfiorător pe care îl ascundea.

Femeia din comuna suceveană Dorna Candrenilor a fost luată la întrebări după ce o colegă care are un fiu polițist i-a mărturisit acestuia că s-a întâmplat ceva ciudat și că sarcina Anei a dispărut ca prin minune.

Atunci a recunoscut senin că și-a ucis un bebeluș, punându-l într-un sac menajer. Necropsia a arătat că bebeluşul s-a născut viu. 

În plus, femeia a mărturisit că în curte mai sunt îngropați încă doi copii. 

Ana Pardău le-a povestit anchetatorilor inclusiv cum a legat sacul pentru ca micuţul să rămână fără aer. Femeia are deja trei copii cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani și a recunoscut că nu şi-a mai dorit alţi copii, scrie Monitorul de Suceava.

Parteneri
x close