Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Anchetă la Suceava, la graniţa României cu Ucraina. Cine face profituri colosale exploatând resursele ţării

Anchetă la Suceava, la graniţa României cu Ucraina. Cine face profituri colosale exploatând resursele ţării

Anchetă la Suceava, la graniţa României cu Ucraina.  Cine face profituri colosale exploatând resursele ţării
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
15 Feb 2017   •   00:00

În emisiunea Sinteza Zilei a fost prezentată o anchetă de la Suceava, la graniţa României cu Ucraina, care arată cum se fac profituri colosale exploatând resursele României.

În timp ce oamenii care deţin legal pădurile nu au nici măcar lemne de foc, afaceriştii locali se îmbogăţesc pe seama acestora. În plus, se pare că apelează şi la ucrainieni pentru a-i intimida pe cei mai încăpăţânaţi.

Au fost prezentate şi cazurile procurorului şef Dumitru Dâmbu şi cel al judecătorului rădăuţean Bogdan Bărbuţă, care au luat mită pentru emiterea unor soluţii favorabile în dosare de retrocedări de terenuri. Nu mai puţin de 70. Concet, un om de afaceri a dat în judecată mai multe persoane şi le-a revendicat terenurile. Ţinta sa ar fi fost  realizarea unei suprafeţe compacte de aproximativ 40 de hectare. Afaceristul a  câştigat pe bandă rulantă aceste procese la Judecătoria Rădăuţi, iar apoi a vândut către grupul Schweighofer – Egger circa 100 de hectare de teren în zona Rădăuţi – Dorneşti.

 

×
Subiecte în articol: ancheta Sinteza Zilei
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close