Antena 3 CNN Actualitate Social Bătrânica din Năsăud a fost oprită de un polițist și invitată apoi să urce în mașină. Nu s-a așteptat deloc să i se întâmple asta (FOTO)

Bătrânica din Năsăud a fost oprită de un polițist și invitată apoi să urce în mașină. Nu s-a așteptat deloc să i se întâmple asta (FOTO)

O bătrânică din Năsăud a fost oprită de un polițist și întrebată ce s-a întâmplat.

Bătrânica din Năsăud a fost oprită de un polițist și invitată apoi să urce în mașină. Nu s-a așteptat deloc să i se întâmple asta (FOTO)
Sursa foto: Foto: Facebook
22 Apr 2020   •   11:57

Femeia i-a povestit omului legii că este îngrijorată că nu va ajunge să se întoarcă la timp, în intervalul destinat bătrânilor. 

Polițistul nu a stat pe gânduri și a condus-o pe bătrână, trei kilometri, până acasă.

Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook: „Polițiștii au umor”, alături de mesajul: „Și pentru că vreau să vorbim mai mult de normalitate și de solidaritate, azi, bătrânica din imagine (78 de ani), din orasul Năsăud, a fost găsită în zona unei farmacii de către un polițist. Colegul meu a discutat cu ea și așa a aflat că femeia era îngrijorată că nu va ajunge acasă în intervalul orar permis pentru vârstnici. Așa că, polițistul, a urcat-o pe bătrână în mașina de poliție și a condus-o până acasă, aproximativ 3 km., în siguranță. Fotografiile mi-au fost trimise de un cetățean, care a asistat fără să vrea la cele întâmplate. P.S. Nu a fost sancționată! Femeia avea la ea declarația pe propria răspundere”.

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close