Antena 3 CNN Actualitate Social Caz șocant în Vâlcea. Un om de 32 de ani și-a omorât concubina cu 40 de ani mai mare după o banală ceartă

Caz șocant în Vâlcea. Un om de 32 de ani și-a omorât concubina cu 40 de ani mai mare după o banală ceartă

Caz șocant în Vâlcea. Un om de 32 de ani și-a omorât concubina cu 40 de ani mai mare după o banală ceartă
12 Mai 2019   •   16:06

Un bărbat de 32 de ani din comuna Lădeşti a fost reţinut de poliţişti duminică, după ce i-a povestit unui vecin de al său că şi-a omorât concubina, în vârstă de 72 de ani, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea. 

Potrivit sursei citate, cel care a anunţat Poliţia a fost chiar vecinul căruia bărbatul i-ar fi destăinuit că în noaptea de 11 spre 12 mai, pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri mai vechi, şi-a înjunghiat mortal iubita. 

"Poliţiştii au fost sesizaţi în dimineaţa zilei de 12 mai a.c. de un bărbat din comuna Lădeşti cu privire la faptul că vecinul acestuia ar fi afirmat că şi-a înjunghiat concubina în noaptea de 11 spre 12 mai. Poliţiştii s-au deplasat imediat la locuinţa indicată, în interiorul căreia a fost descoperit cadavrul unei femei de 72 de ani. Totodată, poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe bărbatul bănuit de comiterea faptei. În fapt, acesta ar fi pătruns în interiorul locuinţei concubinei sale de 72 de ani, tot din comuna Lădeşti, iar pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri acesta i-ar fi aplicat lovituri în zona pieptului cu un obiect tăietor-înţepător (cel mai probabil un cuţit), care i-au cauzat răni incompatibile cu viaţa", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea. 

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru omor, cercetările în acest caz fiind coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Valcea om injunghiat
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close