Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Ce spun victimele lui Guru Bivolaru, după ce liderul MISA a fost eliberat

Ce spun victimele lui Guru Bivolaru, după ce liderul MISA a fost eliberat

Ce spun victimele lui Guru Bivolaru, după ce liderul MISA a fost eliberat
de M.Z.    |    13 Sep 2017   •   23:59

Una dintre victimele lui Gregorian Bivolaru, Mădălina Dumitru, a povestit miercuri, cum ar fi fost dusă la Parchet de procurori și amenințată să dea anumite declarații care să-l incrimineze pe liderul MISA.

Tânăra susține că a fost trezită din somn, într-o dimineață, de ”bubuituri puternice”. Erau, de fapt, mascații care au dus-o la Parchet, a spus Mădălina Dumitru, miercuri, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Adolescenta a mai spus că doi bărbați, dintre care unul s-a recomandat a fi procuror, i-au spus să-i ajute și să dea ”o declarație împotriva lui Bivolaru”. 

”Să zic anumite aspecte care să-l incrimineze și să facă mulți ani de pușcărie. Eu m-am opus să scriu ce îmi dicta acel procuror, am spus că nu vrea să fac rău nimănui și nu pot să scriu așa ceva”, susține Mădălina Dumitru.

După ce ar fi amenințat-o și că îi taie buricele degetelor, ”până la urmă am cedat”, a mai spus tânăra.

Fondatorul Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), Gregorian Bivolaru, a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Bistriţa, după ce decizia dată săptămâna trecută de judecători nu a fost contestată de către procurori.

Gregorian Bivolaru a executat un an şi două luni din pedeapsă.

Liderul MISA a fost prins în Franţa în 26 februarie 2016, fiind extrădat în România în 22 iulie, pentru executarea pedepsei de şase ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, primită în 14 iunie 2013, printr-o decizie definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close