Antena 3 CNN Actualitate Social Protestul transportatorilor s-a încheiat. Activitatea Uber și Bolt ar putea fi blocată

Protestul transportatorilor s-a încheiat. Activitatea Uber și Bolt ar putea fi blocată

Protestul transportatorilor s-a încheiat. Activitatea Uber și Bolt ar putea fi blocată
20 Mar 2019   •   12:26

Update: Activitatea UBER și Bolt ar putea fi blocată în România. Transportatorii susțin că au primit asigurări că săptămâna viitoare Guvernul va apoba noi reguli în privința acestor activități. 

Protestul transportatorilor s-a încheiat aproape după patru ore.

Update: Guvernul le-a promis deja protestatarilor că sintagma cerută de ei din legea taximetriei va fi eliminată în următoarea ședință de Guvern.

Este vorba despre sintagma care îi obliga pe șoferii de taximetrie să aibă autorizație de la Primăria Capitalei.

Update: Bucureștiul e paralizat miercuri dimineață de prostestul transportatorilor. Sute de mașini au blocat centrul Capitalei într-o nouă încercare de a convinge autoritățile să schimbe legislația și să investească în infrastructura rutieră.

Știrea inițială: Centrul Bucureştiului va fi paralizat miercuri de protestul transportatorilor. Numai în Capitală sunt aşteptaţi în jur de 2700 de protestatari. 

Principalele nemulţumiri ale acestora sunt legate supracciza la carburant, lipsa infrastructurii rutiere şi cer interzicerea serviciilor UBER şi Taxify. 

Federatia a decis reluarea protestelor la nivel national, după ce solicitările repetate de a se întâlni cu reprezentanții Guvernului României pentru a discuta situația dificilă în care se află transporturile rutiere nu au primit un răspuns favorabil. 

×
Subiecte în articol: transportatori protest Capitală centru
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close