Dana s-a dus în vacanță în Italia împreună cu cei doi copii. Femeia a intrat în mare și a leșinat, iar în scurt timp a murit. Totul, la câțiva metri de micuții ei

18 Aug 2019   •   14:20
Dana s-a dus în vacanță în Italia împreună cu cei doi copii. Femeia a intrat în mare și a leșinat, iar în scurt timp a murit. Totul, la câțiva metri de micuții ei Foto: Facebook

Sfârşit tragic pentru o româncă de 38 de ani. Femeia se afla în vacanță în Italia cu cei doi copii. Dana Eftimie a intrat în mare, cât cei doi copii ai ei se jucau pe plajă, a leşinat şi a murit la scurt timp.

Dana Eftimie se afla în vacanţă cu cei doi copii ai ei, pe o plajă din cartierul Marina al localității Massa, provincia Massa-Carrara. Soţul femeii de 38 de ani urma să li se alăture miercuri, 14 august când intra în concediu. Însă, vacanţa familiei s-a transformat într-un adevărat coşmar, scrie spynews.ro. 

Femeia ar fi suferit un ictus şi astfel, şi-ar fi pierdut simţurile şi a leşinat. Aceasta a fost readusă la viață de medici și a fost transportată la spital, însă patru zile mai târziu a murit.

Parteneri
x close